Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg

bekijk mandje
 
 

01-08-2015Vestiging ceremoniewinkel geopend

Vestiging ceremoniewinkel geopend

 En het is zover. Vanaf nu heeft ceremoniewinkel ook een vestiging, afhaalpunt, info, persoonlijke service,..

Kom gerust langs met uw vragen, wij helpen u verder.

 

Waasmunsterse Steenweg 43 te Sint-Niklaas,

naaast het crematorium HEIMOLEN.01-09-2013ceremoniewinkel.be bouwt!

ceremoniewinkel.be bouwt!

 Ceremoniewinkel.be bouwt!

Waasmunstersesteenweg te Sint-Niklaas, in het hartje van het Waasland en vlakbij de E-17.

De werken zijn gestart. Wij openen volgend jaar een nieuw gebouw waar u een ruime collectie aan artikelen zult kunnen verkrijgen. Uiteraard worden onze producten nog steeds verzonden naar u of kunnen ze worden afgehaald.

Wij hopen u daar te ontmoeten.

 03-11-2010Ceremoniewinkel.be op TV-OOST

 Uitzending i.v.m. 1 november en start ceremoniewinkel.be

te bezichtigen via: www.tvoost.be/nl/2010-11-01/begrafenissen-zijn-big-business/30-10-2010Opening website

Opening website

LOKEREN - Vanaf maandag verkoopt begrafenisondernemer Huis Jozef zowel doodskisten als huwelijksartikelen online. Dat is een primeur voor België. 

Een zestal jaar geleden startte Bart Van Daele van Huis Jozef al een webshop op, waarbij rouwenden online konden condoleren. ‘Maar ook verschillende producten, zoals bloemen en urnen, boden we toen al aan’, vertelt Van Daele. ‘Maar vanaf nu richten we ons ook op speciale doodskisten en alles wat met huwelijksceremonies te maken heeft.’ Zo kan je online ook huwelijkskledij kopen.

Met de site wil Bart Van Daele meer transparantie brengen in de sector. ‘Meestal stappen klanten, zowel voor een huwelijk als een begrafenis, binnen zonder enig besef van prijzen. Met onze site hebben mensen al een richtprijs.’ Van Daele zet overal kaartjes bij de artikelen op de site en in de winkel. ‘Mensen hebben het recht om het prijskaartje te zien.’

Ook werkt de begrafenisondernemer samen met betrouwbare leveranciers. ‘Ik werk enkel samen met mensen die ik persoonlijk ken en kan vertrouwen. Anders kan je geen zekerheid bieden aan je klanten.’

Van Daele is een manusje-van-alles. Naast begrafenisondernemer is hij ook informaticaconsulent. ‘Ik wist dat deze webshop de toekomst ging worden.’ Ook is hij dansleraar. ‘Bij de huwelijksceremonie kan je kiezen voor een totaalpakket, waaronder danslessen voor de bruid en bruidegom. Die geef ik dan ook.’

Van Daele verwacht dat de site succes zal hebben. ‘De webshop wordt per dag al vijfhonderd keer bezocht.’ Mensen zijn ook meer prijsbewust dan vroeger, hoewel ze vertrouwen bij die emotionele momenten nog altijd het belangrijkste vinden.

Ook ecologie houdt de begrafenisondernemer bezig. ‘Op onze site zullen speciale kisten staan, waaronder ook ecologische’, zegt Van Daele. ‘Maar die hoeven niet ontzettend duur te zijn. We zochten speciaal naar betaalbare, ecologische modellen.’ Een daarvan is de uitvaartkist gemaakt van waterhyacinten. De jongste tijd vragen klanten steeds meer naar dat soort kisten.

Die specialere modellen, zoals een retrokist, worden geleverd bij de begrafenisondernemer die de klant wil. ‘Op die manier blijft het persoonlijke contact behouden.’ Klassieke modellen hebben de meeste begrafenisondernemers wel staan.

Van Daele bezoekt vele beurzen om inspiratie op te doen. ‘Daarvoor ga ik ook naar het buitenland. Qua buurland is Nederland het meest vooruitstrevende als het gaat om begrafenissen.’

www.ceremoniewinkel.be